חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

החלטה בתיק ב"ל 11710-05-09

: | גרסת הדפסה
ב"ל
בית דין אזורי לעבודה חיפה
11710-05-09
2.9.2013
בפני :
מיכל נעים דיבנר

- נגד -
:
לבנת בנרויה
:
המוסד לביטוח לאומי
החלטה

בהתאם לפסק דינו של בית הדין הארצי לעבודה בירושלים מיום 21.7.13 ולפיו יש למנות מומחה נוסף בתיק דנן, ניתנת החלטה זו.

1.         מינוי מומחה רפואי

ד"ר רמי אהרונסון, מתמנה בזאת לשמש מומחה יועץ רפואי (להלן - המומחה), לשם מתן חוות דעת רפואית בשאלות המפורטות להלן בהחלטה זו והמתייחסות לתובעת, וזאת תוך 30 ימים ממועד קבלת החלטה זו.

2.         צד המבקש להתנגד למינוי המומחה שלעיל בתיק זה, יעשה כן בהודעה מנומקת בתוך 7 ימים.

3.         אם וככל שמי מהצדדים היה או עודנו בקשר עם המומחה לגבי תובענה זו או הפגיעה מושא התובענה, לרבות חוות דעת שקיבל מהמומחה, יגיש הודעה בכתב לבית דין זה וישירות לצד שכנגד תוך 7 ימים ממועד קבלת החלטה זו.

4.         מובהר, כי הצדדים אינם רשאים לפנות למומחה באופן ישיר, אלא אך ורק באמצעות בית הדין.

5.         מסמכים רפואיים

            להחלטה זו מצורפים מסמכים כמפורט להלן:

            א.        תעודה רפואית ראשונה לנפגע בעבודה.

            ב.         רישום ביקור ואישור ימי מחלה מיום 4/9/2008 (דר' טופובסקי מרק).

            ג.         טופס הערכה לטיפול פסיכולוגי (דר' גופמן איילה) מיום 8/9/2008.

            ד.         גיליון חדר מיון מאת בית החולים זיו בצפת מיום 15/10/2008.

ה.        כרטיסיה הרפואיים של התובעת מ"מכבי שירותי בריאות" - מרפאה כללית, מקצועית ותעסוקתית.

6.         לתשומת לב המומחה: הכלל בבית הדין לעבודה הוא שאין בודקים את התובע, אלא אם המומחה מבקש לעשות כן באופן חריג. 

7.         העובדות

            א. התובעת ילידת 13/9/94.

ב. התובעת הועסקה כפקידת הוצאה לפועל בשירות משרד עו"ד פינקלשטיין חננאל ושות' מיום 17/7/2001 ועד ליום 3/9/2008.

ג. ביום 3/9/2008 בשעת הפסקת צהריים עת שעו"ד פינקלשטיין היה מחוץ למשרד והתקשר לברר אודות הודעות טלפוניות שהושארו לו, נמסר לו ע"י פקידה בשם אתי כי היתה לו הודעה מאת מישהו, שרק שמו הפרטי נרשם, וכי את פרטי ההודעה רשמה התובעת. או אז התפתח ויכוח קולני בין התובעת, ששמעה את השיחה, לבין אתי שנמשך כעשרים דקות, בנוכחות חלק מעובדי המשרד (עובדים אחרים אף יצאו מחדריהם למשמע הצעקות), במהלכו הטיחו השתיים עלבונות זו בזו.

התובעת טענה כי אתי צריכה ללמוד בבית ספר להיות אנושית ואתי צעקה בתגובה כי התובעת צריכה ללמוד לא לשקר ולא לגנוב (לעיל ולהלן - האירוע החריג).

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>